Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

κυματάκι

Επίσημη Ανακοίνωση σε όλα τα μέλη απ' τα Χελωνάκια!

Αγαπητοί φίλοι των κολυμβητηρίων μας,

νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μερικές σκέψεις όλων εμάς που εργαζόμαστε στα Χελωνάκια μαζί σας.
• Κόντρα στην λογική του εύκολου κέρδους ΠΟΤΕ δεν διαθέσαμε ώρες για να κολυμπούν στις κολυμβητικές μας δεξαμενές ενήλικες ή ηλικιωμένοι παρότι πάντα υπήρχε μεγάλη ζήτηση. Στα Χελωνάκια κολυμπούν παιδιά, οι γονείς τους, έγκυες και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Αυτό ήταν η πρώτη μας απόφαση και δεν θα αλλάξει για το κέρδος.
• Κόντρα στη λογική του μειωμένου κόστους ΠΟΤΕ δεν κάναμε οικονομία στους κανόνες υγιεινής, θα θυμάστε πάντα μια καθαρίστρια (ασφαλισμένη και με πλήρη αμοιβή) να καθαρίζει όλους τους χώρους, θα θυμάστε τα κολλημένα χαρτιά στους τοίχους με τα πιστοποιητικά των εργαστηρίων που ελέγχουν το νερό και της εταιρείας που απολυμαίνει το χώρο. Δεν περιμέναμε ποτέ μέτρα από καμία κυβέρνηση εφαρμόζαμε αυστηρούς κανόνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας. Στις πισίνες κολυμπούν μωρά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μας τιμούν οι γονείς τους.
• Δεν περιμέναμε διαταγή για να κλείσουμε τα κολυμβητήρια, δεν λειτουργούμε για να εισπράξουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε μέχρι να μας κλείσει το κράτος και ενδεχομένως να μας αποζημιώσει. Κλείσαμε για το καλό της δημόσιας υγείας και των παιδιών μας. Όλα τα ιδιωτικά κολυμβητήρια της χώρας σήμερα που σας γράφω αυτές τις γραμμές είναι ανοιχτά και τα χρησιμοποιούν ενήλικες και μωρά διαδοχικά μέσα στη μέρα. Εμείς είμαστε κλειστά, πληρώνουμε το κόστος μόνοι μας, δεν έχουμε μπει σε δέσμη μέτρων από την κυβέρνηση και θα τηρήσουμε τους κανόνες κόντρα σε κάθε κόστος.
Αύριο κλείνουμε 3 χρόνια λειτουργίας, μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να σας πούμε όλοι οι άνθρωποι των παιδικών κολυμβητηρίων Χελωνάκια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας.
Φτιάξαμε τα κολυμβητήρια για να μοιράζουν αγάπη και χαρά. Δυστυχώς δεύτερη μέρα σήμερα είναι βουβά και σκοτεινά. Μας λείπουν οι παιδικές φωνές, τα γέλια και τα κλάματα των μωρών μας.
Μείνετε σπίτι, προστατέψτε τη δημόσια υγεία, δεν έχουν αξία τα χρήματα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.
Σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί, όταν υπεύθυνα θα μπορούμε να σας πούμε ελάτε να κολυμπήσουμε ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε.
Να μας φιλήσετε τα παιδάκια μας.

Εκ μέρους όλων
Δημήτρης Κυριακόπουλος

8